Gezonde blog en recepten

Hoi! Ben je op zoek naar informatie over gezond eten, drinken, bewegen en slapen voor kinderen? Maar dan op een leuke, speelse manier? Dan kun je op deze pagina van alles vinden! Hieronder een overzicht van onze meest recente blogposts. En als je verder naar beneden scrollt, staan daar allemaal gezonde recepten. Daar weer onder staan al onze gezonde stickers uitgelegd.

Voor kinderen en ouders. Voor thuis. Om zelfstandig samen mee aan de slag te gaan. Maar het kan ook via Gezonde School-projecten of via professionals gezond opgroeien. Veel plezier! 🙂

Nog meer gezonde pret op social media:

Gezonde recepten

Wil je actiever aan de slag met gezonde leefstijl? Thuis of samen met iemand die jou daar al bij helpt? Dan kun je hieronder samen allerlei gezonde recepten vinden. Klik op een van de blokken of filter op een thema. Dan komt ook het bijbehorende FitGaaf!-stickertje in beeld. Met meer informatie over dat gezonde thema. Ga maar eens op speurtocht!

Psst…dit kan nog leuker werken wanneer jullie ook de offline FitGaaf!-kalender met stickers inzetten. De verschillende opties kun je hier bekijken!