Positieve gezondheid voor kind en ouder

FitGaaf! gelooft in Positieve Gezondheid, de nieuwe definitie van gezondheid. Het is een rode draad bij onze concepten en activiteiten rond gezond eten, drinken, bewegen...rond gezond leven! 

...en het uitgaan van wat al goed gaat en daar op verder bouwen. Dat doen we met leuke, laagdrempelige, positieve concepten. Zoals onze kalender en stickers. Dit geeft ouder en kind inzicht in de dagelijkse routines en sluit daarin aan op het leidende ‘wat kan je wel’-principe. Met deze kalender en stickers kunnen kind en ouder zien wat er al heel goed gaat, en wat misschien nog net wat beter kan. Daarnaast geven de kalender en stickers concrete handvatten om zelf te werken aan dagelijkse gezonde routines en zo, in lijn met Positieve Gezondheid, "eigenaar van hun eigen proces te zijn"
Het spinnenweb hiernaast is de kern van Positieve Gezondheid. Lees meer over dit gedachtengoed, deze nieuwe definitie van gezondheid op http://www.ipositivehealth.com/
Maar het gedachtengoed 'Positieve Gezondheid' komt ook naar voren in onze gratis schouderklopje-kaartjes (scroll naar beneden!)... Weg te geven aan iemand die volgens jou iets FITGAAFS heeft gedaan, maar dat niet altijd even uitbundig laat zien.

Structuur en inzicht door het plakken van gezonde stickers!

FitGaaf! 'Kids vs Ouders'-kalender

4 weken stickers plakken voor elke gezonde actie! Zo zien jullie samen wat er elke dag minimaal voor een gezonde leefstijl nodig is, hoe goed dat nu al gaat thuis.. en wat er misschien nog net beter kan..

Op de kalender staat een korte uitleg, een aantal opdrachtjes over fitheid en de basisemoties. En er is een schemaatje voor de wekelijkse fit-check-momentjes 🙂
Bij de kalender zit een handig stickerboekje met alle stickers. Elk stickertje staat daarin kort uitgelegd.
Je kunt de FitGaaf!-kalender en stickers direct bij ons bestellen. Maar je kunt ook via jullie basisschool of kinderopvang informeren wat de mogelijkheden zijn voor schoolbreed project!

Tot 20 stuks makkelijk direct te bestellen! Gave plannen voor een groter gezond project? Deel het met ons en vraag een gratis proefpakket aan 🙂

 

Of...geef iemand een FitGaaf! schouderklopje 🙂

Iedereen heeft zijn of haar eigen kracht! De één laat dat misschien wat uitbundiger zien dan de ander. Dat geldt ook bij een gezonde leefstijl. Niet voor iedereen even makkelijk.

De ansichtkaartjes hiernaast kun je geven aan iemand die iets FITGAAF heeft gedaan! Als extra schouderklopje! Bijvoorbeeld het meenemen van fruit naar werk. Of goed meedoen met de gymles!
Geef hieronder jouw gegevens op en we sturen de kaartjes per post naar jou toe. We vragen je als tegenprestatie alleen toestemming om je eens in de maand onze gave nieuwsbrief te mogen sturen 🙂

Naar welk adres mogen we de schouderklopjes-kaartjes sturen?