Fitgave Gezonde School projecten in Groningen en Drenthe

We waren eind 2017 in de provincie Groningen voor feestelijke afsluitingen van gezonde basisschoolprojecten in Appingedam en Delfzijl.

En we gaan in 2018 o.a. op naar Drenthe voor nieuwe projecten in Hoogeveen! 

Lees hieronder over beide projecten. Met FitGaaf! als erkende interventie draagt dat bij aan een Gezonde School!

Op safari in de provincie Groningen! Voor feestelijke afsluitingen van fitgave projecten in Appingedam en Delfzijl. 

Dwars door zoete Sint-Maarten-en-Sinterklaas-chaos heen, waren er fitgave Gezonde School-projecten in Appingedam en Delfzijl! In samenwerking met Huis voor de Sport Groningen en het Kansfonds. Kids en ouders plakten thuis vier weken stickers voor elke gezonde actie. Ook op school was er elke week aandacht voor het project. In de gymles. En daar vierden we ook afsluitende feestjes, kijk hiernaast maar!

Op naar Drenthe!

Begin 2018 Nieuwe Gezonde School-projecten op drie scholen in Hoogeveen.

Alvast spieken naar 2018. Dan organiseren we o.a. op drie scholen in Hoogeveen nieuwe FitGaaf!-projecten. De kickoff is eind januari en we sluiten eind februari ook hier feestelijk af. Een supermooie periode om de kinderen en ouders te stimuleren tot en ondersteunen bij het doorzetten van gezonde voornemens! Via de kalender met stickers, maar we hebben ook een aantal verrassingen in petto. 🙂

Ook Fitgave projecten organiseren in 2018? Check onze eindejaars-actie!

Lijkt het jou leuk om ook gezonde FitGaaf!-projecten te organiseren in 2018? Dat kun je samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven! De materialen kun je in ieder geval alvast bestellen. Door een vrijblijvende offerte met gratis proefpakket aan te vragen. 

Op de hoogte blijven? Geef je hieronder op voor onze updates (krijg je ook nog eens een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat kado)!

Spread the word. Share this post!