Gratis proefpakket + vrijblijvende offerte voor een 'EIGEN-gave-draai-project' aanvragen

Een FitGaaf!-project kun je samen met ons organiseren, maar je kan het ook zelf doen. Er een ‘EIGEN-gave-draai aan geven’ dus! 🙂
Dat kan als leerkracht of buurtsportcoach. Maar ook steeds meer diëtisten of andere zorgverleners zetten met onze aanpak op basisscholen in op preventie. Je ontvangt van ons in ieder geval een uitgebreid handboek waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe je een FitGaaf!-project kunt organiseren, rondom onze FitGaaf!-kalenders en stickers als kern. Daar kun je vervolgens je eigen ideeën aan toe voegen.

Deel met ons via onderstaand formulier jouw plannen voor een eigen FitGaaf!-project. Wij maken dan een vrijblijvende offerte met prijzen en mogelijkheden voor je.

En daar krijg je in ieder geval een gratis FitGaaf!-proefpakket bij!

gezonde school

Aanvraagformulier offerte voor EIGEN gave draai-project! 

  Wil je tevens een gratis proefpakket ontvangen?


  * Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van een vrijblijvende prijsindicatie. Na het afronden van het offerte-traject (bij zowel bevestiging van opdracht als bij definitief afzien van het aanbod), zullen deze gegevens verwijderd worden.

  gezonde school

  Voorbeeld prijsberekening

  Hieronder zie je een prijsindicatie voor het materiaal bij een FitGaaf!-project. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het totaal aantal kinderen en aanvullende wensen in de betreffende wijk, organisatie of basisschool.

  Erkenning en partners

  Bel of mail ons vooral bij vragen!

  050-8500691 // info@fitgaaf.nl