De FitGaaf!-song

Sharon heeft een supergave FitGaaf!-song en clip gemaakt over de zes gezonde thema’s van onze stickertjes! En je kunt er lekker op dansen! Zo leren kinderen bewegend over gezonde leefstijl. Bekijk ‘m hieronder en speel ‘m af waar en wanneer je wil!

Sharon zingt graag en schrijft haar eigen muziek. Wil je contact met Sharon opnemen? Mail dan naar info@fitgaaf.nl ter attentie van ‘Sharon’ 🙂

FitGaaf!= gezonde keuzes leuk maken + belonen

Gezond opgroeien, met meer plezier en minder strijd. Daar helpt FitGaaf! kinderen en ouders graag bij. Meer informatie over FitGaaf! voor:

1. Gezond eten, drinken, bewegen en slapen leuk maken!

Wij vinden het superleuk om kinderen en ouders te laten zien en ervaren hoe je het maken van gezonde keuzes leuk en aantrekkelijk kunt maken. Want als iets leuker is, gaat het vaak een stuk makkelijker. Samen gezond! We hebben een blog, gezonde kinderrecepten en Youtube-filmpjes met leuke tips en challenges rond dagelijks gezond eten, drinken, bewegen en slapen!

2. Gezonde keuzes belonen. Met stickers.

Bij FitGaaf! geloven we in het belonen van gezond gedrag van kinderen. Daarom hebben we een kalender met gezonde stickers ontworpen! Die stickers mogen kinderen plakken voor dagelijks gezond eten (ontbijten, fruit en groente), drinken (water), bewegen en slapen. Zo worden ze gemotiveerd om vaker zelf de gezonde keuze te maken. En een van de ouders/verzorgers kan mee doen! Samen gezond. Meer plezier, minder strijd!

Partners & erkenningen

FitGaaf! staat in de interventiedatabase van het RIVM en erkend door de volgende instanties. Een uitgebreide theoretische onderbouwing van de FitGaaf!-methode en resultaten uit pilots vindt je hier!

Drie weken thuis stickers plakken

Zo zien jullie samen hoe goed gezond eten, drinken en bewegen nu al gaat.. en wat er misschien nog beter kan!

Dit krijg je in een mooie, grote envelop thuis gestuurd:

Zo zien jullie samen hoe goed gezond eten, drinken en bewegen nu al gaat.. en wat er misschien nog beter kan!

Dit krijg je in een mooie, grote envelop thuis gestuurd:

De kalender hang je thuis op een mooie centrale plek, bijvoorbeeld de koelkast! Op de kalender staat een algemene uitleg, maar ook een aantal korte leuke opdrachtjes. Op de onderste helft vind je de ruimte voor het plakken van de stickers. Met een deel voor kind en een deel voor ouder!
Bij de kalender zit een handig stickerboekje met alle stickers bij elkaar. Elk stickertje staat daarin kort uitgelegd.

Eerst proberen? Dat kan met de gratis 'fitgave' online cursus!

…of de gratis FitGaaf!-Probeer-Kleurplaat. Kies hieronder! Als bonus krijg je dan ook af en toe updates over onze ‘fitgave’ avonturen 🙂