Feestelijke afsluitingen van Gezonde School-projecten in Appingedam en Delfzijl

Dwars door zoete Sint-Maarten-en-Sinterklaas-chaos heen, waren er fitgave Gezonde School-projecten in Appingedam en Delfzijl! In samenwerking met Huis voor de Sport Groningen en het Kansfonds. Kids en ouders plakten thuis vier weken stickers voor elke gezonde actie. Ook op school was er elke week aandacht voor het project. In de gymles. En daar vierden we ook afsluitende feestjes, kijk hiernaast maar!

Ook Fitgave projecten organiseren in 2018? Check onze eindejaars-actie!

Lijkt het jou leuk om ook gezonde FitGaaf!-projecten te organiseren in 2018? Dat kun je samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven! De materialen kun je in ieder geval alvast bestellen. Door een vrijblijvende offerte met gratis proefpakket aan te vragen. 

Op de hoogte blijven? Geef je hieronder op voor onze updates (krijg je ook nog eens een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat kado)!

Spread the word. Share this post!