PRAKTIJKVOORBEELD INZET FITGAAF!

Regelmatig bellen we met zorgverleners die onze FitGaaf!-kalender in de praktijk inzetten. Als jong bedrijfje zijn we namelijk continu op zoek naar die plekken in het domein van gezondheid en zorg, waar we met onze kalender en stickers specifiek van toegevoegde waarde kunnen zijn. Met die missie hingen we recent ruim een half uur aan de telefoon met kinderdiëtiste Cora Derksen van Eten met Plezier (http://www.etenmetplezier.nl/). Een erg leuk en leerzaam gesprek!
Cora gaf aan dat ze de FitGaaf!-kalender en stickers vooral als een waardevolle ondersteuning ziet, wanneer ze kinderen minder frequent ziet in haar praktijk. Omdat het betreffende kind bijvoorbeeld alleen een basisverzekering heeft en de financiële situatie van het gezin vraagt om het, over langere periode en in kortere contactmomenten, uitsmeren van de vergoede zorgverlening. Doordat de kinderen en ouders thuis stickers plakken voor elke gezonde actie, hou je zo via de kalender toch een vinger aan de pols. Dat wij op die manier een verlengstuk van bevlogen zorgverleners kunnen zijn en kunnen bijdragen aan de therapietrouw bij interventies, vonden we erg mooi om te horen. Dank voor je inzichten Cora!

Zo vinden we steeds meer onze plekjes in het domein. Eerder dit jaar berichtten we over de inzet van FitGaaf! binnen een gecombineerde leefstijlinterventie in de wijk Utrecht Overvecht.

Ben jij ook zorgverlener of professional rond gezond gewicht en leefstijl van kinderen en heb je ideeen over mogelijke inzet en toegevoegde waarde van een kalender met gezonde stickers? We horen graag je input via info@fitgaaf.nl.

Spread the word. Share this post!