Onze 'fitgave' missie!

Mooie mensen... jong en oud...dik en dun...arm of rijk...op een positieve, creatieve en innovatieve wijze stimuleren tot het realiseren en/of behouden van gezond gewicht, gedrag en leefstijl! Met creatieve, leuke, crossmedia concepten! Zoals onze gezonde kalender en stickers of de gratis 21-online cursus met filmpjes en recepten. Of de gratis 'FitGaaf!-probeer-kleurplaat'! 🙂

Team

Inmiddels kent het team van FitGaaf! een mooie mix van talent en achtergronden! Linksboven eigenaar en initiator Tom Steffens. Daaronder Mariet, Sport Gezondheid professional en coach tijdens onze Gezonde School-projecten. Naast haar (met de peer en bananaan) staat Sharon, onze fitgave blogster en muzikant!

Daar weer naast staat Koen, onze dietist en de ster van de fitgave filmpjes en gratis 21-dagen online fitgaafchallenge! Helemaal links staat Mariette, die haar vrije ruimte opdracht voor de opleiding Toegepaste Psychologie bij ons uitvoert!  

Wil je met een van ons kletsen? Stuur vooral een mailtje naar info@fitgaaf.nl!

Initiator

Hoi, ik ben Tom Steffens, de trotse initiator van FitGaaf!

Tijdens mijn studie (o.a. Sport, Gezondheid & Management aan de Hanze Hogeschool Groningen) had ik een superleuke bijbaan in een fitness-club. Als fitnessinstructeur en personal trainer begeleidde ik daar volwassenen die vol goede moed aan een gezondere leefstijl wilden werken. Na een vaak voortvarende start, lukte het maar weinigen om structureel gezonder te leven. De ongezonde routines waren al te ver ingeslepen en daarom heel erg moeilijk om te zetten naar gezonde dagelijkse structuur... daardoor dacht ik steeds verder na over een nieuw concept voor kinderen, gebaseerd op structuur, inzicht en bewustwording in gezond eten, drinken en bewegen... 

Ondertussen studeerde ik door aan de Rijksuniversiteit Groningen, en heb ik uiteindelijk een master in Strategy & Innovation gehaald. Daar leerde ik over de kracht van creativiteit en innovatie... en die zet ik nu in om mensen op leuke, vernieuwende en positieve wijze te helpen bij het bereiken of vasthouden van gezonde dagelijkse structuur. Met als basis een offline kalender met stickers... hoe ouderwets, maar nog steeds o zo effectief 🙂 Tegelijkertijd denk ik voortdurend na over nieuwe, online dingen die die offline kalender en stickers nog leuker en leerzamer maken! Ik doe dat niet alleen hoor... de giga-gave vormgeving is bijvoorbeeld door mijn Groningse vrienden van ontwerpbureau Maki gedaan! Mijn lieve vriendin Hilde werkt als psychologe en denkt voortdurend mee over hoe FitGaaf! nog leuker en effectiever te maken. En de samenwerking met een groeiende groep buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en zorgverleners gezond gewicht, maakt dat ik het eigenlijk altijd over 'wij' in plaats van 'ik' heb... Wil je een keer beter kennis maken? Je kunt altijd een mailtje sturen naar tomsteffens@fitgaaf.nl. Doei!

Nog beter kennismaken?

Vraag hieronder onze gratis online #fitgaafchallenge of een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat aan! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update.