Onze 'fitgave' missie!

Mooie mensen… jong en oud…dik en dun…arm of rijk…op een positieve, creatieve en innovatieve wijze stimuleren tot het realiseren en/of behouden van gezond gewicht, gedrag en leefstijl! Met creatieve, leuke, crossmedia concepten! Zoals onze gezonde kalender en stickers of de gratis 21-online cursus met filmpjes en recepten. Of de gratis ‘FitGaaf!-probeer-kleurplaat‘! 🙂

Team FitGaaf!

Het team van FitGaaf! kent een wisselende, mooie mix van talent en achtergronden! We werken heel graag met studenten, stagiaires en/of afstudeerders van verschillende opleidingen, zoals Sport & Gezondheid, Voeding & Diëtetiek en Toegepaste Psychologie. En tijdens die projecten kun je je eigen kansen creëren voor een eventueel vervolg!

Benieuwd naar de stagemogelijkheden? Stuur vooral een mailtje naar info@fitgaaf.nl!

Teamleden

Tom

Sport & Gezondheid / Initiator FitGaaf!

Hoi, ik ben Tom Steffens, vader van een zoontje (Teun) en dochter (Janne). En ik ben de trotse initiator van FitGaaf!

Tijdens mijn studie (o.a. Sport, Gezondheid & Management aan de Hanze Hogeschool Groningen) had ik een superleuke bijbaan in een fitness-club. Als fitnessinstructeur en personal trainer begeleidde ik daar volwassenen die vol goede moed aan een gezondere leefstijl wilden werken. Na een vaak voortvarende start, lukte het maar weinigen om structureel gezonder te leven. De ongezonde routines waren al te ver ingeslepen en daarom heel erg moeilijk om te zetten naar gezonde dagelijkse structuur… daardoor dacht ik steeds verder na over een nieuw concept voor kinderen, gebaseerd op structuur, inzicht en bewustwording in gezond eten, drinken en bewegen…

Ondertussen studeerde ik door aan de Rijksuniversiteit Groningen, en heb ik uiteindelijk een master in Strategy & Innovation gehaald. Daar leerde ik over de kracht van creativiteit en innovatie... en die zet ik nu in om mensen op leuke, vernieuwende en positieve wijze te helpen bij het bereiken of vasthouden van gezonde dagelijkse structuur. Met als basis een offline kalender met stickers... hoe ouderwets, maar nog steeds o zo effectief 🙂 Tegelijkertijd denk ik voortdurend na over nieuwe, online dingen die die offline kalender en stickers nog leuker en leerzamer maken! Ik doe dat niet alleen hoor... de giga-gave vormgeving is bijvoorbeeld door mijn Groningse vrienden van ontwerpbureau Maki gedaan! Mijn lieve vriendin Hilde werkt als psychologe en denkt voortdurend mee over hoe FitGaaf! nog leuker en effectiever te maken. En de samenwerking met een groeiende groep buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en zorgverleners gezond gewicht, maakt dat ik het eigenlijk altijd over 'wij' in plaats van 'ik' heb... Wil je een keer beter kennis maken? Je kunt altijd een mailtje sturen naar tomsteffens@fitgaaf.nl. Doei!

Koen

Diëtist

Hoi, ik ben Koen, afgestudeerd diëtist (opleiding Voeding & Dietitiek van de Hanze Hogeschool Groningen) en oud-stagiair bij FitGaaf! Je kunt me kennen van de gratis #fitgaafchallenge: Wij geloven namelijk dat je dagelijks gezond eten, drinken en bewegen leuker en makkelijker kan maken! En daar help ik jullie graag bij met deze gratis gezonde challenge van 21 dagen.
Voor ouders/verzorgers met hun kinderen. Of voor zorgverleners of professionals. Voor iedereen die dat leuk lijkt!

Hier kun je meer informatie over de #fitgaafchallenge vinden en je opgeven. Dat is binnen 30 seconden gepiept!

Sharon

Muzikant en blogger

Sharon is zangeres en werkt aan een heuse FitGaaf!-song! En ze schrijft ‘fitgave’ blogs. Over gezonde traktaties maken van bananen bijvoorbeeld. Of over haar favoriete zomerfruit!

Toen ze ons in augustus 2018 een videobericht stuurde met haar achtergrond, ideeën en energie, klikte het meteen. Sindsdien is ze in een vrije rol bij FitGaaf! betrokken en schrijft ze dus onder andere gave blogs rond onze gezonde thema’s. Haar creativiteit heeft FitGaaf! al een enorme boost gegeven, en dat willen we nog verder versterken door ook haar muzikale talent een podium te geven. Hou ons en Sharon in de gaten via onze social media-kanalen! 🙂

Nog beter kennismaken?

Vraag hieronder onze gratis online #fitgaafchallenge of een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat aan! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update.