Gezinnen in Delft krijgen FitGaaf! of Monkey Moves cadeau

Vanuit het 'fitgave' thuiskantoor in Groningen, sturen we momenteel dagelijks #gezondbelonen-pakketjes (FitGaaf!-kalenders met stickerboekjes) naar Delft. Daar krijgen gezinnen uit verschillende wijken FitGaaf! of Monkey Moves cadeau. Dankzij JOGG Delft, Delft voor elkaar en Fonds1818!

De peuter-inpak-hulp doet dat overigens volledig vrijwillig 🙂
En de brievenbuspakketjes worden fit en groen bezorgd door Fietskoeriers.nl  

Meer informatie over dit initiatief 'SAMEN THUIS EN GEZOND' in Delft: "Fit en gezond blijven in deze tijd. Nu we thuis zitten is dat soms extra moeilijk. Dat is de reden dat Delft voor Elkaar en JOGG Delft een cadeau geven. In samenwerking met Fonds 1818, Monkey Moves en Fitgaaf! bieden wij twee online programma’s aan voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Met dit programma kunnen kinderen thuis aan de gezondheid werken en in beweging blijven."

Supergaaf dat wij hiervoor zijn gevraagd en we dragen graag een steentje bij! Veel plezier met de kalenders en stickers allemaal!

thuis samen gezond

gezond gezin

gezond gezin

Ook (Fit-)gave, gezonde projecten organiseren? Vraag een proefpakket-op-maat aan!

Lijkt het jou leuk om de gezonde FitGaaf!-methode en materialen in te zetten? Dat kan bij Gezonde School-projecten, Gezonde Kinderopvang-projecten, maar ook bij begeleiding van kleinere groepen of 1-op-1 begeleiding. En je kunt dat samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven!  Je kunt hieronder een gratis proefpakket-op-maat aanvragen. Bellen of mailen over de mogelijkheden vinden we ook leuk! Dat kan naar info@fitgaaf.nl of 050-8500691.

Liever direct bestellen? Dat kan in onze fitgave webshop. 

Je kunt ons ook op social media volgen!

Liever eerst wat beter kennismaken? Dat kan met Koen's gratis online FitGaaf!-Challenge of de gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update. 

Spread the word. Share this post!