FitGaaf! in 'social impact' acceleratorprogramma Windkracht Vijf

Bij FitGaaf! zijn we begonnen aan een nieuw avontuur! En daarbij krijgen we belangrijke steun in de rug. Beter nog, 'wind' in de rug. Een sterke wind...Windkracht Vijf. Zo heet het nieuwe acceleratorprogramma in Groningen voor sociale ondernemers, startups en bedrijven die sociale impact willen realiseren. Koen en Tom gaan hierin samen 6 maanden intensief aan de slag. 

Samen! Met de wind in de rug.

Eerste onderdeel van het nieuwe avontuur was het tekenen van een officiële samenwerkingsovereenkomst. Tussen Tom en Koen. Koen is voormalig stagiair bij FitGaaf! en is inmiddels met succes afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtitiek. Tijdens de gezamenlijke deelname aan het acceleratorprogramma Windkracht Vijf zal verder worden gewerkt aan onze droom van een aanvullende app met mini-games. En we gaan actief op zoek naar mogelijkheden tot het opzetten van een nieuw, multidisciplinair begeleidingstraject voor kinderen, ouders/verzorgers en gezinnen. Rond gezonde leefstijl en positief en gezond opgroeien. In ons team zijn daartoe ook talenten vanuit Toegepaste Psychologie, Sportkunde en Healthy Ageing aangesloten. 

Eerste lichting deelnemers
Met het acceleratorprogramma Windkracht Vijf wordt beoogd in 6 maanden intensief aan "versnelling" van je ambities te werken. In maart ging het programma officieel van start met een intensief startweekend. Koen was er het hele weekend bij en heeft met een ferme handdruk met onze coach Rik Sijm (zie onderste foto) concrete doelen en afspraken bezegeld. FitGaaf! is onderdeel van de eerste lichting deelnemers. Stuk voor stuk gave initiatieven en organisaties met hele mooie plannen. Op de linkedin-pagina van Windkracht Vijf zullen alle deelnemers van de eerste lichting worden voorgesteld! Wij waren al aan de beurt. 
 
Nieuwsgierig geworden? 
We zullen proberen regelmatig een update te tikken over onze deelname aan Windkracht Vijf. Kun je niet wachten en ben je nu al enorm nieuwsgierig? Je mag ons altijd mailen via info@fitgaaf.nl. 

Benieuwd welke 'fitgave' dingen we nu al doen? Vraag hieronder onze gratis online cursus of een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat aan! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update. 

Spread the word. Share this post!