Hoogeveen springt en danst!

Feestelijke kick-off van drie fitgave Gezonde School-projecten!

Eind januari stonden drie schoolpleinen in Hoogeveen vol springende kinderen, leerkrachten en ouders. Tijdens de feestelijke en sportieve kick-offs van FitGaaf-projecten op PricoH-basisscholen de Sprong, Juliana van Stolbergschool en het Palet. Eerst een touw-spring-feestje met de hele school, door Eric van Projump. En daarna uitleg en uitdelen van de FitGaaf!-kalender en stickers in de klas. Kijk maar!

Ook Fitgave projecten organiseren in 2018?

Lijkt het jou leuk om ook gezonde FitGaaf!-projecten te organiseren in 2018? Dat kun je samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven! Een indicatie van prijzen bij zo'n eigen-draai-project zie je hieronder. Ontdek de mogelijkheden door een vrijblijvende offerte met gratis proefpakket aan te vragen. 

Op de hoogte blijven? Geef je hieronder op voor onze updates (krijg je ook nog eens een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat kado)!

Spread the word. Share this post!