Hop hop! Op naar Hoogeveen!

Nieuw project: 3 scholen, 675 kinderen en hun ouders/verzorgers

Vanaf 29 januari starten nieuwe fitgave Gezonde School-projecten in Hoogeveen. Via drie basisscholen van onderwijsvereniging PricoH. Na een feestelijke kick-off op elk schoolplein en in de klas, gaan de kinderen vooral thuis aan de slag met de FitGaaf!-kalender en stickers. En actieve gezinnen kunnen daarbij een gezonde beloning verdienen, aangeboden door de plaatselijke AH Offerein!

Het werkt heel simpel: de kinderen plakken op de  kalender een stickertje voor elke gezonde actie die ze die dag hebben gedaan. Zo kun je bekijk wat er elke dag minimaal voor een gezonde leefstijl nodig is. En hoe goed dat nu al gaat, thuis en op school! En…er is een speciaal deel voor stickers voor vaders of moeders!

Voor ouders die dat leuk en handig vinden is er een extraatje beschikbaar!

Dit FitGaaf!-project is een vrijblijvend initiatief. Niemand hoeft zich dus verplicht te voelen om mee te doen. Niks moet. Maar voor kinderen en ouders die het wel leuk vinden om actief mee te doen, is er aan het eind van het project een gezonde verrassing te winnen. Beschikbaar gesteld door de lokale AH Offerein!

In de week van 29 januari gaan we van start! Tom heeft deze week alvast thema-tafels neergezet op de drie scholen: De Sprong, Juliana van Stolberg en het Palet.

Ook Fitgave projecten organiseren in 2018?

Lijkt het jou leuk om ook gezonde FitGaaf!-projecten te organiseren in 2018? Dat kun je samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven! De materialen kun je in ieder geval alvast bestellen. Door een vrijblijvende offerte met gratis proefpakket aan te vragen.

Op de hoogte blijven? Geef je hieronder op voor onze updates (krijg je ook nog eens een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat kado)!

Spread the word. Share this post!