GEZONDE SCHOOL-PROJECTEN I.S.M. HUIS VOOR DE SPORT GRONINGEN...

We mochten in juni zelf weer fijn de provincie Groningen in. Want in gemeente de Marne gingen de gezondheidsweken van start, georganiseerd door buurtsportcoach Jack van Huis voor de Sport Groningen. Als onderdeel daarvan gaan kinderen uit groepen 3 t/m 6 van basisscholen in Ulrum en Pieterburen de komende 4 weken met de FitGaaf!-kalender en stickers aan de slag. Bekijk hiernaast een filmpje van de kick-off!
Later in juni gaat buurtsportcoach Carolien Visser zelf een gezonde schoolproject met de FitGaaf!-kalender en stickers draaien in Scheemda! Als gezonde aanloop naar de zomervakantie! Hou onze website of social-media-kanalen in de gaten om te volgen hoe dat gaat!

Ook (zelf) een FitGaaf!-basischolen-project organiseren? Kijk voor inspiratie op de pagina ‘via Gezonde School of Wijk’!   Of vraag hier een vrijblijvende offerte met gratis proefpakket aan!

Spread the word. Share this post!