Workshops 'Water pimpen' op de Guyotschool in Haren

We hadden vorige week een hele fijne, gezonde ochtend op de Guyotschool in Haren. Het is een hartelijke school vol warme, betrokken leerkrachten voor leerlingen die slechthorend of doof zijn of een communicatief meervoudige beperking (CMB) hebben. Onderdeel van Kentalis.

Tijdens hun gezonde projectweek mochten wij voor zes klassen workshops ‘water pimpen’ verzorgen! Met de Fitgave bakfiets als mobiele kookstudio.

De kinderen mochten verschillende dingen ruiken, voelen en proeven, waaronder verse munt, steranijs, limoen, sinaasappel en komkommer. Vooral de limoen zorgde natuurlijk voor hilarische, zure gezichten 🙂

Met deze ingredienten hebben we vervolgens twee versies ‘gepimpt’ water gemaakt. En die vielen goed in de smaak bij de leerlingen en leerkrachten!

De gezonde ochtend werd passend afgesloten met een gezellige, gezonde indoor-picknick! Waarbij meerdere klassen verschillende gezonde hapjes hadden gemaakt.

 

lokaal preventieakkoord

Ook (Fit-)gave, gezonde projecten organiseren?

Je kunt dat samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven! Bel of mail ons voor de mogelijkheden! Dat kan naar info@fitgaaf.nl of 050-8500691.

Eerst wat beter kennismaken? Dat kan met Koen’s gratis online FitGaaf!-Challenge of de gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update.

Spread the word. Share this post!