Mariela gaat op ontdekkingsreis!

thuis samen gezond
thuis samen gezond

Mariela gaat op ontdekkingsreis! Door Nederland. Als Mexicaanse. Op zoek naar cultuurverschillen in het gezinsleven. Op het gebied van eten, drinken, bewegen en slapen! Met haar fototoestel en filmcamera. Wat zal ze allemaal tegenkomen? Volg het de komende weken op onze social media-kanalen. 

We spreken Mariela aan het begin van haar nieuwste avontuur (NL-vertaling onderaan)

"I've lived in Mexico for 19 years. Seven months ago, for the first time in my life, I took the opportunity to move across the world all on my own. For a longer period of time, allowing me to immerse myself into a culture that's completely new to me, the Dutch culture. Not knowing what to expect. Recently, quite coincidentally, I came across FitGaaf! Which openend an awesome opportunity to link my own quest to a voyage of discovery of cultural differences in healthy habits between Mexico and The Netherlands. As a student Communication and Media Production at Universidad de las Américas Puebla, I will make sure to capture all of the precious disoveries. On picture and on film. To share it with children, parents and teachers, both back home and in the Netherlands!"

"Ik heb mijn hele leven, 19 jaar, in Mexico gewoond. Zeven maanden geleden ging ik voor het eerst in mijn leven helemaal in mijn eentje de wereld over. Naar een ander land, met een cultuur die helemaal nieuw voor mij is, de Nederlandse cultuur. Niet wetende wat ik kon verwachten.
Een tijdje terug kwam ik toevallig FitGaaf tegen! En zij gaven mij een gave kans om mijn eigen zoektocht te koppelen aan een ontdekkingsreis naar culturele verschillen in gezonde gewoonten tussen Mexico en Nederland. Als student Communicatie en Mediaproductie aan de Universidad de las Américas Puebla, zal ik ervoor zorgen dat ik al mijn ontdekkingen vastleg. Op foto en op film. Om het te delen met kinderen, ouders en docenten, zowel thuis in Mexico en in Nederland! "

Volg het op onze social media-kanalen!

Ook (Fit-)gave dingen organiseren? Vraag een proefpakket-op-maat aan!

Lijkt het jou leuk om de gezonde FitGaaf!-methode en materialen in te zetten? Dat kan bij Gezonde School-projecten, Gezonde Kinderopvang-projecten, maar ook bij begeleiding van kleinere groepen of 1-op-1 begeleiding. En je kunt dat samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven!  Je kunt hieronder een gratis proefpakket-op-maat aanvragen. Bellen of mailen over de mogelijkheden vinden we ook leuk! Dat kan naar info@fitgaaf.nl of 050-8500691.

Liever direct bestellen? Dat kan in onze fitgave webshop. 

Liever eerst wat beter kennismaken? Dat kan met Koen's gratis online FitGaaf!-Challenge of de gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update. 

Spread the word. Share this post!