Meet the new teammembers (yes, in English) ๐Ÿ™‚

In februari mochten we, digitaal, het 'fitgave' stage-/scriptieteam voor de komende periode welkom heten! Dit zijn Floor, Tamara en Mariela! Ze voeren de komende tijd hun stage/onderzoek/thesis bij FitGaaf! uit. Vanuit Sportstudies HanzeHogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en zelfs vanuit Universidad de las Americas Puebla te Mexico! Hieronder stellen ze zich 1-voor-1 persoonlijk aan jullie voor.

thuis samen gezond
thuis samen gezond

We schakelen over naar het Engels, voor de introductie van onze eerste 'fitgave' aanwinst. Want ui Mexico! Mariela!

My name is Mariela Rivera Vela. I'm 20 years old and I study Communication and Media Production at Universidad de las Americas Puebla. I'm currently living in the Netherlands, doing an internship at FitGaaf!

Growing up I was a gymnast for 11 years and eventually I made it to the Mexican national team of aerobic gymnastics for 6 years. I retired at the age of 17 due to an injury. Growing up as an athlete taught me to have a healthy lifestyle and until today, I still try to keep a balanced diet and to workout as much as possible. My aim at FitGaaf! is to use my creative skills to help other people reach a healthy lifestyle.ย 

Hi! Mijn naam is Floor, ik ben 24 jaar en woon in Groningen. In 2019 heb ik mijn bachelor in Facility Management behaald en ben nu bezig met mijn master Business Administration Health aan de Rijksuniversiteit Groningen. Deze combinatie heb ik gekozen, omdat ik later graag een baan achter de schermen in de zorg wil hebben. Hierdoor kan ik toch indirect voor mensen zorgen. Op dit moment ben ik met het laatste traject bezig van mijn Master en hiervoor schrijf ik een scriptie. FitGaaf! heeft mij de mogelijkheid gegeven om binnen hun organisatie dit te doen. Voor mijn scriptie ga ik onderzoek doen naar de manier waarop FitGaaf! met haar nieuwe app, samen met gemeentes en andere instituten, sociale impact kan maken en vergroten. Ik heb erg veel zin in deze uitdaging en ben heel benieuwd wat de uitomsten van het onderzoek zullen zijn.

thuis samen gezond
thuis samen gezond

Hoi! Ik ben Tamara en ik studeer Sportkunde aan het Instituut voor Sportstudies van de Hanze Hogeschool Groningen. Zelf sporten heb ik altijd ontzettend leuk gevonden. Atletiek, snowboarden, tennis, windsurfen, noem het maar op! Naast dat ik zelf graag sport, ligt mijn passie bij het aanleren van sporten aan kinderen. Waarbij plezier in het sporten altijd voorop staat. Het enthousiasme en de positiviteit van FitGaaf! spraken mij dan ook direct aan. Aankomend jaar ga ik afstuderen bij FitGaaf! en me onder andere bezig houden met de marketing en het samenwerken met buurtsportcoaches.ย 

Ook (Fit-)gave, gezonde projecten organiseren? Vraag een proefpakket-op-maat aan!

Lijkt het jou leuk om de gezonde FitGaaf!-methode en materialen in te zetten? Dat kan bij Gezonde School-projecten, Gezonde Kinderopvang-projecten, maar ook bij begeleiding van kleinere groepen of 1-op-1 begeleiding. En je kunt dat samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven!ย  Je kunt hieronder een gratis proefpakket-op-maat aanvragen. Bellen of mailen over de mogelijkheden vinden we ook leuk! Dat kan naar info@fitgaaf.nl ofย 050-8500691.

Liever direct bestellen? Dat kan in onze fitgave webshop.ย 

Je kunt ons ook op social media volgen!

Liever eerst wat beter kennismaken? Dat kan met Koen's gratis online FitGaaf!-Challenge of de gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update.ย 

Spread the word. Share this post!