Drie nieuwe 'fitgave' teamleden!

Toen het zonnetje scheen en de lucht stralend blauw was...🌞💙
Hadden we een gave shoot met de nieuwe 'fitgave' teamleden! 😀🍐🎉🏋️‍♀️

Van rechts naar links op te teamfoto: Marije, Anita en Barbara. Ze zitten alle drie in de laatste fase van de opleiding 'Voeding & Diëtetiek aan de Hanze Hogeschool Groningen. Ze zijn inmiddels al een goede maand bezig! En daar komen steeds gavere dingen uit naar voren! Om FitGaaf! (en de wereld) weer een stukje 'fitgaver' te maken 😍

Hieronder stellen Marije, Anita en Barbara zich aan je voor!

team fitgaaf

Hoihoi,
Mijn naam is Anita Bos , 25 jaar en uit Hoogezand. Daar woon ik samen met mijn vriend en onze 2 konijntjes. Ik heb vreselijk veel hobby’s, waaronder kickboksen, skiën, fitnessen, zwemmen en gezond koken.

Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond aan het MBO. Mensen mooi maken van de buitenkant vind ik namelijk geweldig! Ik wou niet alleen de mensen aan de buitenkant een goed en mooi gevoel geven, maar ook aan de binnenkant. Ik merkte namelijk, dat mensen zich niet altijd mooi voelen. Samen met mijn interesse voor gezondheid en voeding heeft dit mij doen besluiten om een opleiding tot diëtist te gaan volgen.

De opleiding ging helaas niet zonder slag of stoot, maar heeft er wel voor gezorgd dat ik super veel heb geleerd tijdens de opleiding. Zo heb ik nog een cursus tot fitnesstrainer, personal trainer en een opleiding tot pedicure gedaan. Tijdens de opleiding ben ik mijn eigen bedrijf in de schoonheid begonnen. Een beetje druk, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ook is mijn interesse tijdens het volgen van de opleiding in de kinderdietetiek ontstaan.

Graag help ik kind en ouder bij het bereiken van een gezondere leefstijl. Toen ik voor mijn afstudeerstage op zoek ging naar een stageplek, wou ik dan ook erg graag een stage waarbij ik mij in kon zetten voor een gezondere leefstijl bij kinderen en ouders. Zo kwam ik bij FitGaaf! terecht.

Tijdens mijn FitGave stage zal ik onder andere bezig gaan met het ontwikkelen van een superleuke interventie voor kind en ouder. In deze interventie wil ik in kleine stapjes (micro-gewoontes) kinderen en ouders stimuleren een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Vaak zijn kleine stapjes namelijk veel makkelijker om te doen en ook veel makkelijker om vol te houden.

Zijn jullie nu ook zo benieuwd geworden welke stap ik als
eerste aan ga pakken voor het ontwikkelen van een gezondere leefstijl? Houd ons dan goed in de gaten op social media 😀

thuis samen gezond

Hoi! Ik ben Marije en studeer 'Voeding & Diëtetiek (@hanzevd) aan de @hanzehogeschool Groningen. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat mijn interesse met name ligt bij het voorkomen van mentale en fysieke problemen door een gezonde leefstijl. Daarbij spreekt het psychologische aspect mij ook erg aan. Het doel van FitGaaf!, namelijk kinderen op jonge leeftijd op een speelse manier kennis bijbrengen en motiveren tot gezond gedrag, sluit hier perfect bij aan. Het is dan ook een hartstikke leuke uitdaging om samen met Barbara bezig te gaan met onze afstudeerscriptie bij dit groeiende bedrijf. Wij zullen ons gaan verdiepen in de eerste versie van de FitGaaf!-app en ik hoop dat wij hiermee een bijdrage
kunnen leveren aan het gezond opgroeien van kinderen.

thuis samen gezond

Hi, ik ben Barbara en studeer 'Voeding & Diëtetiek (@hanzevd) aan de @hanzehogeschool Groningen. Drie jaar geleden begon ik aan deze studie met het doel om mensen te laten ervaren hoe waardevol een gezonde leefstijl kan zijn. Tijdens mijn studie ben ik mij naast voeding gaan interesseren in aspecten zoals mindset, slaap, ontspanning, en beweging. In de zoektocht naar een leuke en uitdagende afstudeerscriptie, kwam ik samen met Marije bij FitGaaf! in Groningen terecht. FitGaaf! focust zich al jaren op het aanleren van gezond gedrag bij basisschoolkinderen. In mijn ogen een kneedbare doelgroep waarin nog veel kansen liggen. Samen met Marije ben ik begin september gestart met ons afstudeeronderzoek, waarin wij de eerste versie van de FitGaaf!-app gaan testen op de doelgroep. Wij hopen hiermee bij te dragen om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van gezond gedrag zodat zij daar op latere leeftijd profijt van hebben.

thuis samen gezond

Ook (Fit-)gave, gezonde projecten organiseren? Vraag een proefpakket-op-maat aan!

Lijkt het jou leuk om de gezonde FitGaaf!-methode en materialen in te zetten? Dat kan bij Gezonde School-projecten, Gezonde Kinderopvang-projecten, maar ook bij begeleiding van kleinere groepen of 1-op-1 begeleiding. En je kunt dat samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven!  Je kunt hieronder een gratis proefpakket-op-maat aanvragen. Bellen of mailen over de mogelijkheden vinden we ook leuk! Dat kan naar info@fitgaaf.nl of 050-8500691.

Liever direct bestellen? Dat kan in onze fitgave webshop. 

Je kunt ons ook op social media volgen!

Liever eerst wat beter kennismaken? Dat kan met Koen's gratis online FitGaaf!-Challenge of de gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update. 

Spread the word. Share this post!