'Fitgave' draai aan ouderavond Team050

Koen en Mariet mochten de ouderavond van Team050 opfleuren!

Inclusief live cooking & blending, aangevuld met een praatje en quiz over gezond eten, drinken, bewegen en slaap. En over structureren en belonen. Met een beetje (wetenschappelijke) theorie, maar vooral met concrete tips hoe je in dagelijkse hectiek gezonde keuzes makkelijk en beschikbaar kunt maken voor kids.

Dank jullie wel ouders en gezinsbegeleiders van Team050, voor jullie aandacht en verhalen!

"Team050 biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar. De problematiek van onze doelgroep is uiteenlopend. Wij begeleiden veelal kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een ontwikkelingsstoornis (o.a. klassiek autisme, syndroom van Asperger, PDD-NOS), maar ook met bijvoorbeeld MCDD, ADHD en ODD." (http://www.team050.nl).

Op de hoogte blijven van FitGaaf!? Geef je op voor onze updates
(Dan krijg je ook nog eens onze gratis online cursus of een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat kado)!

Spread the word. Share this post!