Week 4: afsluiting!

De vier weken zitten er alweer op! Nu gaan we eens kijken of en hoe de het met de FitGaaf!kalender is gegaan. Hoe hebben jullie het project ervaren?
Tijdens de afsluiting van het FitGaaf!-project op school kun je dezelfde opdrachten als bij de start uitvoeren. Opdracht 5 gaat over de subjectieve fitheid We stellen weer de vraag โ€˜hoe moe voel je je nu na bewegen?โ€™ Stel je voor dat je nog maar aan het begin van de straat staat en je hoort de schoolbel al. Je moet dan heel snel fietsen of rennen om op tijd in de klas te zijn. Op welke peer lijk jij dan het meest? Kijk eens terug naar opdracht 2 en kijk samen wat jullie toen hadden ingevuld na de fittest. Voelen je je fitter?
Basisemoties Hoe je je lichamelijk voelt, heeft vaak invloed op hoe je je mentaal voelt. Deze opdracht gaat weer over hoe je je voelt, thuis en op school. Hoe vaak voel je je bang, bedroefd, blij of boos?
De afsluiting van het FitGaaf!-project is ook een uitermate geschikt moment voor een aansluitende gezonde activiteit, zoals samen fruitsmoothies maken of een sportles. Dat kun je ook samen met bijvoorbeeld jullie buurtsportcoach doen!