Gaaf nieuw talent in het team: Carmen!

Net na de fotoshoot met het FitGaaf!-team, klopte het volgende talent al weer aan. Carmen stelt zich voor!

Hoi allemaal!

Ik ben Carmen Kok en sinds een aantal weken betrokken bij het FitGaaf!-team. Na eerst de opleiding Sportkunde te hebben afgerond ben ik op dit moment bezig met de opleiding Healthy Ageing Professional. Niet alleen tijdens mijn studieperiode ben ik veel bezig met een gezonde leefstijl, maar probeer ik dat zelf ook te hebben. Ik vind sporten dan ook erg leuk om te doen, de laatste tijd doe ik vooral vaak aan hardlopen en floatfitten (is op een drijvende plank in het water, is echt heel leuk om te doen!). Maar ook zit ik graag op de racefiets en heb ik jarenlang geschaatst. Zoals je ziet vind ik het erg leuk om actief bezig te zijn en dit wil ik graag op anderen overbrengen.

Sinds kort ben ik dan ook aangesloten bij het team van FitGaaf. Het enthousiasme van het team van FitGaaf! sprak mij erg aan om samen bezig te gaan met een innovatief multidisciplinair programma. Met dit programma willen wij een gezonde leefstijl leuk en laagdrempelig maken. We zijn druk bezig met dit nieuwe programma, waar jullie gauw nog meer van horen!

Kun je niet wachten en ben je nu al enorm nieuwsgierig? Je mag ons altijd mailen via info@fitgaaf.nl. 

Benieuwd welke 'fitgave' dingen we nu al doen? Vraag hieronder onze gratis online #fitgaafchallenge of een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat aan! Als bonus blijf je op de hoogte van onze avonturen en ontwikkelen, via af en toe een update. 

Spread the word. Share this post!