Feestelijke afsluitingen van Gezonde School-projecten op drie scholen in Hoogeveen

In de periode eind januari t/m februari 2018 is in Hoogeveen op drie basisscholen van Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs Hoogeveen (PricoH) het FitGaaf!-project ‘Kids & Ouders’ georganiseerd. Deelnemende scholen waren de Sprong, de Juliana van Stolbergschool en het Palet. Kijk hiernaast terug hoe de feestelijke afsluiting ging!

Tijdens dit project is ook een effectmeting en evaluatie uitgevoerd. Hier kunt u een samenvatting van de belangrijkste bevindingen vinden, uit voor-en nametingen op zelfervaren fitheid, actieve deelname en evaluaties met deelnemende kinderen.

Ook Fitgave projecten organiseren?

Lijkt het jou leuk om ook gezonde FitGaaf!-projecten te organiseren? Dat kun je samen met ons doen, maar je mag er ook een eigen draai aangeven! Je kunt alvast een vrijblijvende offerte met gratis proefpakket aanvragen.

Op de hoogte blijven? Geef je hieronder op voor onze updates (krijg je ook nog eens een gratis FitGaaf!-probeer-kleurplaat kado)!

Spread the word. Share this post!